Pröva på detox

Är det möjligtvis så att du känner dig konstant trött i vardagen? Att din mage aldrig riktigt verkar fungera som den ska? Och att du dessutom drar på dig sjukdomar stup i kvarten, på grund av ett immunförsvar som inte verkar kunna stoppa även det minsta angrepp? Om ditt svar är ja – kan det då möjligtvis vara dags för en detox som renar din kropp inifrån och ut, och hjälper den att återställa sin balans med full kraft!detox

Vad innebär en detox?

Målet med att genomföra en detox är att rena kroppen på alla onödiga slaggprodukter som över tid samlat sig i din tarmkanal. Det ligger helt enkelt kvar och skräpar både det ena och det andra av allt möjligt som du stoppat i dig – allt ifrån onyttig mat till mediciner och giftiga bekämpningsmedel, m.m. som finns i nästan allt vi sätter i oss nuförtiden.

Hur genomför jag en detox?

Det finns lite olika förhållningssätt när man ska genomföra en detox, men rent generellt så måste man dock vara beredd att droppa en hel del som man kanske vanligtvis brukar äta under denna period, och ersätta detta med betydligt nyttigare alternativ, annars kommer helt enkelt inte din detoxkur fungera. Det handlar om att undvika sådant som riktigt onyttig mat, alkohol, koffein, nikotin och socker. Som du märker är det alltså frågan om en så total rening av kroppen som möjligt, något som vi kan lova i slutändan kommer att vara värt dina ansträngningar.

Vad kan jag vänta mig för resultat?

Den som genomför en detox kan vänta sig att bli piggare i vardagen, få bukt med en mage som är ur balans och stärka sitt immunförsvar. Det kan dessutom leda till att du får en friskare och mera välmående hy, samt finare hår och ökad nagelproduktion. Eftersom din tarm också är rensad på mycket onödigt så blir det även enklare för den att ta upp näring från din föda, något som bara i sig är ett stort plus.