Träning och hälsa

Träning och hälsa hör ihop på flera sätt, skulle man bara röra sig aktivt 30 minuter om dagen så skulle man både se och känna effekterna av detta. Kroppen mår bra av rörelse och i kombination med vad vi stoppar i oss så kan det bli riktigt bra för våra kroppar.training health

Träning

trainingDet sägs i en artikel hos Vårdguiden 1177 att motion är som medicin och att röra på oss kan vara det viktigaste vi gör med vår kropp. Nu är det inte sagt att vi alla kan bli elitidrottare utan om man måttligt kan röra på sig något under dagen så är det något som är bra för alla. Behöver man hjälp så knalla iväg till närmaste gym och skaffa dig en personlig tränare som kan hjälpa dig med ett väl utformat träningsprogram och som stöttar och peppar dig när du tränar. Är ni några kompisar som kan hjälpa och stötta varandra så gör det, tillsammans är mycket enklare än ensam. Att aktivt se till på att röra sig är dessutom kanske viktigare än någonsin tidigare i och med att väldigt många av oss numera har så pass stillasittande jobb. Över tid påverkar stillasittandet allt ifrån vår vikt till hållning på ett ytterst negativt sätt, något som vi själva måste se till att motverka på något vis. Fysisk träning är även gynnsamt för de som kämpar med psykiska problem som ångest eller depression, så fördelar med att röra på sig är verkligen många!

Hälsa

eco foodAlla vill vi väl må bra, tyvärr gör inte alla det utan det finns de som på grund av omständigheter som inte går att styra över mår dåligt. För de som kan göra något åt saken kan vi bara säga, gör något innan det har gått för långt. Börja i små steg att förbättra din situation. Kombinationen vad vi stoppar i oss och hur mycket vi rör på oss kan de flesta göra något åt. Hos Ecoliving finns det produkter som ekologiska vitaminer eller så kallad super food i form av bars som också är ekologiska. Det är inte alltid lätt att förändra sin livssituation, men om man börja med något enkelt för att sedan ändra mer allt eftersom så det blir till en vana så kan det fungera.