När kroppen krånglar och ställer till det

Spänningshuvudvärk, ryggskott eller nackspärr; låter detta bekant? Det är inte alltid som kroppen mår bra, då kan det behövas hjälp för att du ska kunna må som ditt bästa jag igen.

Att motionera kan vara bra både för den fysiska och mentala hälsan, men det kan kännas svårt när man inte mår bra. Det är inte heller alltid att rekommendera beroende på vilken typ av skada eller symptom du har. Som tur är finns hjälp att få!

Hjälp online eller där du bor

Idag kan du hitta din hjälp online! Du kan välja plats och behandling som passar just dig. Det finns mycket information och även utförliga gratis videor med övningar och träningar.

Oavsett vilken behandling du väljer är det viktigt att du får komma till botten med varför din kropp krånglar. På detta sätt kan du förebygga att det händer igen. Spänningshuvudvärk kan ju vara på grund av stress; då kan du få övningar eller sätt att hantera det på. Nackspärr kan ha att göra med felaktig belastning av muskler och leder i nacken. I detta fall kan du få hjälp med justering av leden samt övningar för att lindra smärtan.

Du förtjänar att leva ett smärtfritt liv, var inte rädd för att söka hjälp om du känner att något är fel!