Träning i friska luften

Träning är viktigt för kroppen och hälsan och ännu bättre är det om du får frisk luft samtidigt. Det finns många bra utomhusövningar som du kan satsa på för att kombinera din träning med frisk luft. Sedan kan du självklart också ta en promenad i skogen, eller en löptur om du vill ha mer fart i träningen. Det är något alldeles speciellt med att träna i skogen.

Cykeln är din bästa vän

Cykeln är din bästa vän när det kommer till utomhusaktivitet. Du kan använda den för att ta dig fram vilket gör att du får gott om vardagsmotion. Cykeln kan också användas som ren och skär träning, du kan göra upp en rutt du ska cykla och sedan försöka förbättra din tid nästa gång. Har du en bra cykel så är det bara att sätta igång direkt!

Åka inlines

Att åka inlines är en ypperlig träningsform som dessutom är riktigt rolig att utföra! På Hockeystore kan du köpa inlines av hög kvalitet. Du tränar först och främst ländryggen, rumpan och benen vid inlines-åkning, men hela kroppen arbetar. Du får både styrke- och konditionsträning samtidigt som din koordination och balans övas upp. Det är helt enkelt en underskattad träningsform som förenar nytta med nöje i den friska luften.